enhanced-buzz-4511-1251150435-19Bloggen ging nog niet zo goed als verwacht, maar dit komt meer doordat ik alles weer tegelijk wil doen in plaats van even rustig de tijd te nemen voor iets.. Hallo adhd. Ja goede dag, vandaag doen we het dus even zoals het wel hoort. Ik ga het dit keer hebben over voeding, want dit is gewoon mijn grootste struikelpunt. Naast dat ik heel snel aankom ben ik ook iemand van de extremen. 

Zoals ik al aangaf ben ik iemand van de
extremen. Ik eet of extreem gezond of heel onregelmatig.  Het probleem zit bij mij vooral dat ik een emotie eter ben of als ik echt dicht sla gewoon stop met eten. Hierdoor is mijn schema eigenlijk nooit gelijk en kom ik niet aan maar val ik ook zeker niet af. Gelukkig eet ik dus niet te veel dat is al een groot voordeel. Wat dus mijn volgende doel is? Om meer balans in mijn eten te gaan vinden. Want dit voor mij inhoudt? Nou dat ik elke dag het zelfde ga eten de komende weken. Klinkt heel saai, maar valt mee. ik hou gelukkig van rijst/pasta en groenten. Ik wissel wel af in soorten vlees en groenten maar als ik maar ver van te voren weet wat ik moet eten, hoeveel en wanneer.

Nu klinkt dit echt saai he? Ik ben nu eenmaal iemand die routine nodig heeft. Heb ik dat niet zoals met de tentamens afgelopen maand? Dan eet ik gerust uren niks, om daarna alles van die dag in 1x naar binnen te schuiven. Wat niet heel handig is want dan krijg ik alleen maar meer honger.

Verder gaat het met sport ook op en af.. zeker door de tentamens schoot het er soms beetje door heen, maar zorg ik ervoor dat ik op die dagen extra veel loop.. Loop soms gewoon letterlijk extra rondje in de straat om toch wat meer beweging te krijgen. Het zal de komende tijd stap voor stap moeten gaan veranderen en hopen op een goede uitkomst ;)  Maar he, Rome is toch ook niet in 1 dag gebouwd? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *