IMG_20141017_092442

Vallen en opstaan dat is hoe het afgelopen jaar is verlopen. Dit hebben jullie allemaal kunnen volgen. De afgelopen tijd heb ik dan ook stil gestaan, niet afgevallen en geen veranderingen in mijn figuur. Langzaam aan begin ik weer met opstaan. Mijzelf terug vinden en mijn motivatie herpakken en vandaar dit artikel.

Vergelijken met oudere foto’s dat doen we niet. Dit wordt een nieuw begin, een nieuwe kans. Na de emotionele rollercoaster waar ik in heb gezeten is dit nodig. Vandaag zien jullie dan ook een foto van waar ik nu ben, waar ik nu sta, hoe ik nu ben. Ik weet dat sommigen zullen lachen en misschien zelfs mij uitlachen om waar ik ben. Van die mensen die aleen maar denken jij redt het toch niet. Aan die mensen heb ik één mededeling: i don’t give a fuck. Dat je het even weet.

Momenteel weeg ik rond de 103kg. Ja echt, 103 kg. Of ik het hier moeilijk mee heb? Ja vaak wel ookal is het maar een gewicht op de weegschaal en weet ik dat niet alles daarom draait. Mijn centimeters zijn de volgende:
– Buik: 111cm
– Taille: 83cm
– Heup: 116cm

From where I stand zal zoals nu staat elke maand terug komen, elke 3e vrijdag van de maand. Hopelijk is er dan steeds een mini verschilletje te zien, dan gaat het zeker de goede kant op ;).

2 Comments on Progress: From where I stand(1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *